公寓房(砖头) 出卖 Budapest XVI. 市区 - Cinkota frekventált részén

70 m2面积 3 房间
90 900 000 HUF价格
361743识别码
更多信息

1214 m2 地皮

街道 风景

新建 状态

Tégla 架构

热泵 暖气

Dupla komfort 舒适感

可以买车库位/泊车位 停车

几层 1

没有 电梯

Kiváló 公共交通

美国式厨房

有 有园子

2023 修建年

Kelet 方向

Megvételre kínálok Budapest XVI. kerület Cinkota városrészen, 1214 nm telekkel rendelkező, 5 lakásos társasházban, keleti fekvésű, 70 nm-es 2 szobás + amerikai konyhás nappalival ellátott, új építésű, rendkívül világos, elsőemeleti lakását.

Az épület 2023-ban épült!

Alapozás :
Az épület alatt sávalapra terhelnek a szerkezetek. Az alapok a tényleges talajviszonyoknak megfelelően készülnek, beton sávalapként.
A készítendő alaptestek alsó síkját minden esetben le kell mélyíteni a teherbíró talajig, ill. a fagyhatárig (min. 90 cm).

Felmenő falak, teherhordó szerkezetek:
A teherhordó falszerkezetek 30 cm vtg. POROTHERM N+F falazó téglából készülnek. A lakáselválasztó fal Porotherm 30 AKU Z speciális falazóelemből készül amely két oldali 1,5 cm vakolattal biztosítja a szükséges léghanggátlást. / laboratóriumi léghanggátlás szám értéke: 57(-2,-5)dB.

Födém:
Monolit vasbeton födém a földszint és az emelet felett is.

Szigetelés:
Az épület talajon fekvő padozata alatt ill. a földtakarásban lévő falrészeknél talajnedvesség elleni szigetelés készül, 2 rtg. talajnedvesség elleni szigetelés bitumenes szigetelő nehézlemezzel, hegesztett kivitelben.
A hőszigetelő rétegek a tervnek megfelelő helyekre kerülnek beépítésre a rétegrend szerinti kialakítással. Azonos műszaki paraméterekkel rendelkező más anyagok beépíthetőek.
A külső falakra 15 cm vtg. Austrotherm Grafit hőszigetelés kerül.
A lábazatra és az alaptest külső síkjára kerülő XPS hőszigetelés teszi a szerkezetet hőhídmentessé.

Koszorú:
A falazatok tetején, a födémek síkjában a szabvány szerinti koszorút kell készíteni. A zsalu külső síkjában min.5 cm hőszigetelés elhelyezése szükséges a hőhíd elkerülése miatt. Az erkélyek födémhez való csatlakozása Schök-hőhídmegszakító beépítésével vagy a lemez körbe szigetelésével oldható meg.

Nyílásáthidalások:
Előregyártott Porotherm, vagy mon. vb. kiváltókkal statikus terv szerint.

Válaszfalak:
10 cm vastagságú Porotherm válaszfal lapokból, minden második sorban 2,8 mm-es lágyvas huzal merevítéssel. Alternatív megoldásként szerelt jellegű gipszkarton válaszfalak is készülhetnek, hangszigetelő paplan beépítésével, a vizes részeken vízálló lemezek alkalmazásával. A tetőtérbe ez a megoldás javasolt.

Homlokzat:
Az épület homlokzatára Baumit rendszer részeként színes vékonyvakolat kerül. Az erkélyek és fedésük valamint az É-i utcai és bejárati homlokzat kiugró párkánya vasbeton lemez körbe szigetelésével vagy Schöck hőhídmegszakító beépítésével lesz megoldva ,amely a padló és a falak vonalában is fémlemez fedéssel lesz lezárva. A tető Bramac vagy Terrán cserépfedést kap. A korlátok üveg szerkezetűek.

Nyílászárók:
A beépített nyílászárók típusszerkezetű, műanyag gyártmányok, három rétegű üvegezéssel /U= 1,0 W/m2K /. Javaslom a beépítésnél alkalmazva az eredeti RAL beépítési módot, amelynek a három szigetelési sík alkalmazása a lényege./ belső párazáró szalag, középső réskitöltő PUR hab, külső páraáteresztő szalag/.

Válaszfal burkolat:
A falazatok vakoltak, a vizes részeken terv szerinti magasságig kerámia vagy csiszolt mészkőburkolat készül.

Fűtés/ Hűtés:
hőszivattyú

Szellőzés: Majdnem minden helyiségben természetes úton megoldható, de javasolt lakásonként igény szerint hővisszanyerő szellőzőberendezés kiépítése.

A telek utcafrontján mindkét lakáshoz gépkocsi behajtásra alkalmas kapu és egy személyi bejárat készül. A Garázs ára 6,5M Ft + Áfa, felszíni fedett beálló 5M Ft + Áfa.

Infrastruktúrája kiváló, buszmegálló 50m (174,175), H8 HÉV megálló 10 perc sétára található. Autóval rövid időn belül elérhető az M0-ás autóút, illetve a belváros is.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! V.I.
Keczán Andrea

Keczán Andrea

随时给我们打电话

+36-70-247- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Újpest
+36 1 797 3933

發送信息

请给我回电话

相似的房产