Házrész Eladó Budapest XV. kerület - Pestújhelyi piac közelében

57 m2Alapterület 3 Szoba
49 900 000 FtÁr
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
340502Azonosító
További adatok

323 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

8 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1969 Építés éve

Megvételre kínálunk a XV. kerület Pestújhely városrészében található házrészt.
A ház az 1960-as években téglából épült, két házrészből és egy üzletből áll.
Az eladásra kínált ingatlan az utcafronton lévő üzlethelyiség mögött található, így az utca zajától védett. A ingatlan kialakítása praktikus, nincs átjárás, a házrészek különállóak, kert is teljesen elszeparált, kerítéssel leválasztott.
Az ingatlan a földhivatali nyilvántartás szerint 57 négyzetméteres, 2 szobás. A házhoz tartozik egy 8 négyzetméteres üvegezet veranda és egy közel 20 négyzetméteres garázs. E két utóbbi helyiség nem szerepel az ingatlan nyilvántartásban. A garázst szobává alakították, jelen állapotában a ház 3 szobás, a lakóterület 85 négyzetméter. A garázs tetején kedves napozó terasz van. Igény esetén a harmadik szoba vissza alakítható garázzsá. A háznak saját 130 négyzetméteres bekerített kertje van, ahová autóval be lehet állni.
A házat több ütemben felújították. Hőszigetelő üveggel és szúnyoghálóval szerelt műanyag ablakokat és új fa ajtókat építettek be, a villanyvezetékek a teljes házban újra húzták. Új a házba bejövő vízvezeték és a fűtés rendszer, vadonatúj gáz-cirkó kazánnal, radiátorokkal. A fűtés kiegészítésére egy szabályosan, újra épített kéménybe bekötött vegyes tüzelésű kandalló is rendelkezésre áll a konyhában.
Az új cseréppel fedett sátortető teljes felújítása a napokban fejeződött be.
A fürdőszoba kádas, a korábbi kamrát jelenleg háztartási helyiségként használják. A vizes helyiségek és a veranda kőlappal, a szobák parkettával burkoltak.
Közös költség nincs, az ingatlant a tulajdonos 45 napon belül tudja birtokba adni.
A környék infrastruktúrája kiváló. A 62, 62A, 69 villamosok, az 5-ös busz, megállói szinte a ház előtt vannak, az M3 és M0 autópálya egy-két perc alatt elérhető. A közelben óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, piac, bevásárlási lehetőség található.
Hitelre vásárló ügyfeleinknek teljes körű, ingyenes, bank semleges ügyintézéssel állunk rendelkezésére.
Irodánk ügyvédje kedvező díjszabással vállalja az adásvételi szerződés elkészítését.
Ha velem tekinti meg ezt a remek ingatlant, és meg is vásárolja, vendégem egy kétszemélyes vacsorára a Leroy Cafe Alle étteremben.
Amennyiben még el kell adnia ingatlanát, kérem, tiszteljen meg bizalmával és kérje, nagy tapasztalattal rendelkező, az aktuális árakkal tisztában lévő irodánk ajánlatát.
M.R.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Molnár Rozália

Molnár Rozália

Hívjon bizalommal

+36-20-329-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Újpest
+36 1 797 3933