Часть дома Продается Budapest XV. mикрорайон - Pestújhelyi piac közelében

57 m2Площадь 3 Комната
51 500 000 HUFЦена
340502Идентификация
Прочие данные

323 m2 Yчасток

С видом на сад вид

Отремонтированная Cостояние

Tégla Kонструкция

8 m2 балкон/терраса

Газ (циркуляционный) отопление

plným komfortom Kомфортность

Свое место парковки парковка

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

1969 Год строительства

Megvételre kínálunk a XV. kerület Pestújhely városrészében található házrészt.
A ház az 1960-as években téglából épült, két házrészből és egy üzletből áll.
Az eladásra kínált ingatlan az utcafronton lévő üzlethelyiség mögött található, így az utca zajától védett. A ingatlan kialakítása praktikus, nincs átjárás, a házrészek különállóak, kert is teljesen elszeparált, kerítéssel leválasztott.
Az ingatlan a földhivatali nyilvántartás szerint 57 négyzetméteres, 2 szobás. A házhoz tartozik egy 8 négyzetméteres üvegezet veranda és egy közel 20 négyzetméteres garázs. E két utóbbi helyiség nem szerepel az ingatlan nyilvántartásban. A garázst szobává alakították, jelen állapotában a ház 3 szobás, a lakóterület 85 négyzetméter. A garázs tetején kedves napozó terasz van, innen lehet bejutni a száraz, rendezett padlásra. Igény esetén a harmadik szoba vissza alakítható garázzsá. A háznak saját 130 négyzetméteres bekerített kertje van, ahová autóval be lehet állni.
A házat több ütemben felújították. Hőszigetelő üveggel és szúnyoghálóval szerelt műanyag ablakokat és új fa ajtókat építettek be, a villanyvezetékek a teljes házban újra húzták. Új a házba bejövő vízvezeték és a fűtés rendszer, vadonatúj gáz-cirkó kazánnal, radiátorokkal. A fűtés kiegészítésére egy szabályosan, újra épített kéménybe bekötött vegyes tüzelésű kandalló is rendelkezésre áll a konyhában.
Az új cseréppel fedett sátortető teljes felújítása a ősszel fejeződött be.
A fürdőszoba kádas, a korábbi kamrát jelenleg háztartási helyiségként használják. A vizes helyiségek és a veranda kőlappal, a szobák parkettával burkoltak.
Közös költség nincs, az ingatlant a tulajdonos 45 napon belül tudja birtokba adni.
A környék infrastruktúrája kiváló. A 62, 62A, 69 villamosok, az 5-ös busz, megállói szinte a ház előtt vannak, az M3 és M0 autópálya egy-két perc alatt elérhető. A közelben óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, piac, bevásárlási lehetőség található.
Hitelre vásárló ügyfeleinknek teljes körű, ingyenes, bank semleges ügyintézéssel állunk rendelkezésére.
Irodánk ügyvédje kedvező díjszabással vállalja az adásvételi szerződés elkészítését.
Ha velem tekinti meg ezt a remek ingatlant, és meg is vásárolja, vendégem egy kétszemélyes vacsorára a Leroy Cafe Alle étteremben.
Amennyiben még el kell adnia ingatlanát, kérem, tiszteljen meg bizalmával és kérje, nagy tapasztalattal rendelkező, az aktuális árakkal tisztában lévő irodánk ajánlatát.
M.R.
Molnár Rozália

Molnár Rozália

Звоните нам с доверием

+36-20-329- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Újpest
+36 1 797 3933

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость