Частный дом Продается Budapest III. mикрорайон - Bécsi út

228 m2Площадь 7 Комната
300 000 000 HUFЦена
365682Идентификация
Прочие данные

1117 m2 Yчасток

С панорамой вид

Новостройка Cостояние

Tégla Kонструкция

286 m2 балкон/терраса

Тепловой насос отопление

Luxusné Kомфортность

Частное место в общем гараже парковка

Dobrý Общественный транспорт

Американская кухня

Есть Есть сад

2024 Год строительства

Nyugat Расположение

Ürömhegy rejtett kincse: korszerű családi otthon a természet ölelésében!

Vágyakozol a tökéletes otthonra? Egy olyan helyre, ahol a modern technológia találkozik a kényelemmel és a stílussal? Itt a lehetőség, hogy valósággá váljon az álmod!

Ez a lenyűgöző, családi ház a természet ölelésében helyezkedik el, Ürömhegyen, csupán egy pillanatnyi távolságra a festői Solymárvölgytől, Harsányleejtőtől. Az ingatlan magas szintű, korszerű műszaki tartalommal épül meg, hogy az élet minden pillanata a legmagasabb kényelmet nyújtsa.

Az otthon melegét és hűvösét egyaránt a mennyezeti hűtés-fűtés és a padlófűtés biztosítja, miközben a hőszivattyú és a rekuperátoros szellőztetés gondoskodik a friss, tiszta levegőről. A 3 rétegű nyílászárók kiváló hang- és hőszigetelést biztosítanak, hogy minden évszakban kellemes legyen az otthonban.

A 142 m2-es, 2 szintes ház 4 tágas szobát és 2 fürdőszobát kínál, így minden családtagnak saját személyes teret biztosítva. A90m2-es garázs és a lenyűgöző 67 m2-es (össze. alapterülettel, melyből az egyik -56 m2 erkély- NY-i a másik K-i tájolású -11,5 m2 terasz-) erkélyek és teraszok lehetőséget adnak az otthoni élet teljes kibontakoztatására.

A telek egy osztatlan közös tulajdonban lévő, -1 családi ház már megépült itt, mely referenciaként megtekinthető már- 1.117 m2-es területen terül el, ahol a természet és a zöld összhangban van az épülettel. Az okos otthon lehetősége, a napelem előkészítés és a szabadon választható burkolatok és konyha lehetősége egyedivé teszi az otthont, ahol a tulajdonos minden részletet személyre szabhat.

Keress minket még ma és lépj közelebb álmaid otthonához! Egyéb információk, műszaki tartalommal és bemutatással kapcsolatban hívj telefonon.
SID
Keczán Andrea

Keczán Andrea

Звоните нам с доверием

+36-70-247- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Újpest
+36 1 797 3933

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость