Ikerház Eladó Budapest XII. kerület - Kázmér út

225 m2Alapterület 5 + 1 Szoba
310 000 000 FtÁr
355782Azonosító
További adatok

850 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

25 m2 Erkély/terasz

Egyedi kazán Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1980 Építés éve

Délnyugati Tájolás

ELADÓ
Hangulatos ikerház fél eladó a természetvédelmi terület határán, csendes zsákutcában. Ideális otthona lehet egy nagyobb családnak, és bárkinek, aki belvároshoz közel, de mégis természetközeli helyen szeretne élni.

A HÁZ
Az 1980-as években épült ikerházat a 2010-es években újították fel minőségi anyagokkal, 3 rétegű fa nyílászárókkal, fa parkettával, de tisztasági festések azóta is történtek.
Délnyugati fekvésének köszönhetően nagyon világos, a vastag falak jó a hőháztartása, de a legfelső emeleten légkondícionáló is beépítésre kerül.

A KERT
Mivel a két ikerház fél egy tulajdonos kezében van, így egységes arculatal a kert 2023-ban teljesen megújult, rengeteg növény és szép nagy fák kerültek beültetésre, melyekről locsolórendszer gondoskodik. Ennek használatáról megosztási szerződés rendelkezik, javarészt teljesen elkülöníthető a két ikerház félhez tartozó rész.

LAKÁS
Három úton közelíthető meg, a legalsó szinten elektromos kapun keresztül juthatunk a kb 30 nm-es garázsba, vagy a gyalogos főbejáraton, vagy a közvetlenül a hátsó kertbe vezető ajtón keresztül.
A főbejáraton keresztül előtérbe jutunk, amelyet egy térelválasztó fal választ el az étkezőtől és a konyhától. Igény szerint egybenyitva nagyon tágas élettér jöhet létre. Található itt még egy ablakos háztartási helyiség, vendég WC és kamra is.
Az első emeleten hatalmas nappali található fatüzeléses kandallóval, egy saját erkéllyel rendelkező hálószoba, és egy tágas kádas és zuhanyzós fürdőszoba. A nappali megosztásával egy további hálószoba is kialakítható.
A második emeleten három háló és egy zuhanyzós fürdő található. Az egyik szobából közelítehtő meg a kb 30nm-es padlás, amely nagyon hasznosan elnyeli az éppen nem használt dolgokat.


A KÖRNYÉK
Csendes zsákutcában található, ahonnan az 53-as busz megállója kb 10 perc sétával elérhető, amely közvetlen kapcsolatot teremt az Újbuda Központ-i metró hálózattal. Kocsival a MOM park 15 perc, az M7-es bevezetője 10, a belváros forgalomtól függően akár 20 perc alatt elérhető.
A közelben kiváló, köztük számos nemzetközi óvoda és bölcsöde található. Az utca végén induló erdei ösvényen pedig közvetlenül kirándulhatunk a Normafához, ami futóknak, kutyásoknak, természetbarátoknak nagyon örömére szolgálhat.

REZSI
A fűtést és melegvizet kondenzációs gázkazán biztosítja, gázszámla átlagosan 40e/hó volt az elmúlt 12 hónapban.
Szvetnyik Renáta

Szvetnyik Renáta

Hívjon bizalommal

+36-20-504-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Újpest
+36 1 797 3933

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok