Családi ház Eladó Fót - Öreghegy

110 m2Alapterület 3 + 2 Szoba
65 900 000 FtÁr
367845Azonosító
További adatok

1354 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

8 m2 Erkély/terasz

Egyedi kazán Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1980 Építés éve

Fót gyönyörű panorámás, méltón közkedvelt öreghegyi részén eladó háromszintes, 52 nm alapterületű családi ház közel 1354 nm-es telken.
Az ingatlan 1980-ban épült duplán rakott 25-ös ikersejt téglából, betonfödémes, cserépfedésű. Mivel a nyílászárók már műanyagok, thermoüvegezéssel (műanyag redőnnyel, szúnyoghálóval), és kapott lépésálló hungarocell szigetelést is, ezért az ingatlan hőtartása nagyon jó.
A fűtést vegyestüzelésű kazán biztosítja, mely radiátor paneleken adja le a hőt (a két szint fűtése külön vezérelhető), illetve elektromos konvektor is rendelkezésre áll. A rezsi alacsony a 2,7 kWattos napelem rendszernek köszönhetően.
A meleg vizet 120 literes villanybojler adja. A felújítás során a vízvezeték, és az elektromos vezetékek cseréje is megtörtént.
A villanyhálózat 1 x 32 Amperes.
Bár az itteni közbiztonság nem indokolja, a kamerarendszer ki lett építve.
A földszinten 35 nm-es nappali, 7,86 nm-es konyha, 7,14 nm-es fürdő, és különálló toalett kapott helyet. Az emeleten 4 szoba van, melyből 2 erkélykapcsolatos, lélegzetelállító panorámával.
Elektromos autónak 2 db töltő került kialakításra.
A telek nagyságából adódóan van lehetőség az ingatlan bővítésére. A helyi építési szabályzat szerint 5%-ban beépíthető a telek.
Az 52 nm-es alsó szint vállalkozásnak is helyet adhat, a telek több autó beállására nyújt lehetőséget. Termelésre, állattartásra is alkalmas (jelenleg is tartanak baromfit), kút, kerti tároló, több gyümölcsfa is van a kertben.

A besorolása zártkerti, művelésből kivett (nem kell kifüggeszteni, azonnal birtokba vehető a kifizetés után!) terület, és gazdasági épület. Állandó lakhatásra be lehet jelentkezni.
Közművek szempontjából víz-villany a házban, csatorna az utcában nincs.
A közelben Fáy András Általános Iskola, bevásárlási lehetőségek, illetve távolsági busz megállója, mely a Budapest-Városkapuig közlekedik.
A csend, a jó levegő, a madárcsicsergés és a jó megközelíthetőség, ami miatt szívből tudom ajánlani. Az öreghegyi túraútvonalak megunhatatlanok, de a közelben található a fóti tó is, mely szintén jó lehetőség a kikapcsolódásra parkjával, játszóterével.

Várom hívását a hét minden napján!
Gombár János

Gombár János

Hívjon bizalommal

+36-30-338-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Újpest
+36 1 797 3933

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok