GDN Real Estate Network - Újpest

Address: 1042 Budapest IV. kerület, Munkásotthon utca 18.

Phone: +36 1 797 3933

E-mail: ujpest@gdn-ingatlan.hu

GDN Ingatlanhálózat - Újpest

Üdvözöljük!

Bizonyára nem véletlen, hogy figyelmével megtisztelte oldalunkat. Számos ok szólhat amellett, hogy ingatlanát eladja, mint ahogy amellett is, hogy vásároljon. Egy azonban biztos, ha ebben a felelősségteljes élethelyzetben olyan ingatlanközvetítő szakemberek segítségét keresi, akik nagy szakértelemmel, több éves tapasztalattal állnak az Ön rendelkezésére, akkor az egyik legjobb helyen jár.

A statisztikák szerint egy ember életében átlagosan mindössze egy-két ingatlan tranzakció zajlik. Ezen, minimális tapasztalatok nem teszik lehetővé, hogy a - mára már igen bonyolulttá váló – adásvételeket biztonságosan, mindenre kiterjedő figyelemmel képes legyen lebonyolítani.

Kollégáink, évek szorgalmas, kemény és áldozatos munkájával sajátították el a szakmát, hogy Önnek a lehető legprofesszionálisabb szolgáltatást legyenek képesek nyújtani.

Amennyiben ingatlant kíván értékesíteni, szakértő kollégáink az Ön kérésére ingyenesen elvégzik az ingatlan aktuális piaci értékmeghatározását. Javaslatot teszünk egy olyan hirdetési stratégiára, amellyel a lehető legrövidebb idő alatt eredményt lehet elérni.

Mi rendelkezünk azokkal a konkrét statisztikai adatokkal (eladási árak!), amelyek alapján képesek vagyunk Önnek meghatározni ingatlana aktuális, reális értékét, valamint az értékesítés várható idejét is.

Munkatársaink naprakészek az ingatlanpiaci és ingatlanjogi kérdésekben. Kérje segítségünket!

Irodánk a Budapest III, IV, XIII, XIV, XV, XVI. kerületeiben, valamint Dunakeszi, Göd, Fót és környékén, továbbá Üröm, Budakalász és vonzáskörzetében található lakások, családi házak, valamint ipari – és kereskedelmi célú ingatlanok eladásában és bérbeadáséban kiemelkedően szakértő.

 

A GDN Ingatlanhálózat Újpesti irodájának, munkatársainak célja az, hogy ne csupán kielégítse ügyfelei igényét, hanem felül is múlja várakozásaikat.

 

Állás lehetőség:

Irodánk keres agilis, jó kommunikációs készséggel rendelkező, önálló munkavégzésre (-is) alkalmas ingatlan referenst.

Kiemelkedő, teljesítményarányos jövedelem, egyéni időbeosztás, részben területi, részben irodai munka, előre egyeztetett irodai beosztással. 
Ingatlanközvetítői tapasztalat előnyt jelent! Kezdőket betanítunk!


Amennyiben csatlakozni kíván sikeres csapatunkhoz, küldje el fényképes önéletrajzát és motivációs levelét az alábbi e-mail címre: 

j.gombar@gdn-ingatlan.hu

Minden iroda önálló jogi személy és önálló gazdasági tevékenységet folytat.