Wohnung (Ziegel) Verkauf Budaörs - Szabadság út

113 m2Wohnfläche 4 + 1 Zimmer
86 900 000 HUFKaufpreis
369593ID nummer
Weitere Informationen

355 m2 Grundstück

Straße Ansicht

In befriedigendem Zustand Zustand

Tégla Struktur

20 m2 Balkon/terrasse

Elektrisch Heizung

voller Komfort Komfort

Auf Gemeindeflächen Parkplatz

Etage Ground floor

Es gibt nicht Aufzug

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

1980 Baujahr

Süden Orientierung

————————-Vállalkozni és lakni akár egy helyen!———————-

Budaörs szívében eladó egy központi lokációval és nagyszerű infrastruktúrával rendelkező ingatlan, amely két különálló lakóegységből áll. Kiváló befektetési lehetőség üzleti- vagy privát használatra is, mivel a két lakrész külön-külön is hasznosítható.

A nagyobb házban többek között egy amerikai konyhás nappali és két nagyméretű szoba található, valamint egy hatalmas, +60 nm-es padlástérrel rendelkezik.
A kisebb, különbejáratú lakóegység is jól elrendezett terekkel - szoba, konyha, fürdőszoba – rendelkezik és egy terasz teszi teljessé.

Az alapos hőszigetelés és az elektromos fűtés kombinációja garantálja a komfortos meleget és az alacsony rezsiköltséget. Riasztó gondoskodik a biztonságról, míg a két külön villanyóra a kényelmet szolgálja.

A központi lokáció és a tömegközlekedés, valamint a parkolási lehetőségek magas értéket képviselnek egy forgalmas üzlet kialakítására, de a boltok, iskolák, éttermek közelsége a mindennapokat teszi egyszerűbbé.

Ezt mindenképp, látnia kell!

Bankfüggetlen hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Szvetnyik Renáta

Szvetnyik Renáta
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-20-504- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Újpest
+36 1 797 3933

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien