Teil des Hauses Verkauf Budapest II. bezirk - Exkluzív ház luxus kivitelben

185 m2Wohnfläche 3 Zimmer
428 990 000 HUFKaufpreis
327356ID nummer
Weitere Informationen

500 m2 Grundstück

Panorama Ansicht

Neubau Zustand

Tégla Struktur

50 m2 Balkon/terrasse

Erneuerbare Energien Heizung

Luxus Komfort

Eigene Garage Parkplatz

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

2021 Baujahr

Südosten Orientierung

Buda II. kerületében, közkedvelt, csendes, kertvárosias részén eladásra kínálok egy presztízs értékű, új építésű, 185 nm alapterületű, nagy teraszokkal rendelkező, kertkapcsolatos, saját garázsos, belső 3 szintes, luxus kategóriájú, belsőépítész által kialakított, praktikus, kényelmes, a mindennapi igényeket kielégítő felszereltségű álomotthont!

Az ingatlant hegyek fogják körbe, így a panoráma az év minden szakaszában magával ragadó. A kertben az ősfák teszik még nyugtatóbbá az otthonlétet.

A kertkapcsolatos alsó szinten két gépkocsi számára kialakított, padlófűtéssel ellátott garázs található, melyből közvetlen bejárás van a lakásba.
Ezen a szinten került kialakításra egy wellness részleg is, ami a távol kelet varázsát juttatja eszünkbe. A mindennapok rohanását ki tudjuk zárni a nyitott tusoló, kombinált szauna, a relaxációs sarok által nyújtott pihenő szekcióban.
A gépészeti helyiség, a Miele gépekkel felszerelt mosókonyha, is itt található.

Az udvarról egy impozáns lépcsőn keresztül juthatunk a középső szintre, ahol egy nagyméretű amerikai konyhás nappali, mosdó és két terasz helyezkedik el.
A konyha nagyon modern felszereltségű, teljes bútorzattal és gépészettel kerül eladásra.
A nappali a nagyméretű ablakoknak köszönhetően egész nap fényárban úszik. Az elektromos redőnyök egy gombnyomással tudják besötétíteni ezt a szintet, ahol az esti órákban meghitt hangulatban élvezhetjük a kandalló romantikus hangulatát és a pattogó tűz melegét.

A legfelső szinten egy intim hálószoba, a hozzá tartozó exkluzív fürdőszoba, és a kizárólagos kijárású terasz helyezkedik el, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk a budai hegyekre.
Ezen kívül egy vendégszoba is helyet kapott ezen az emeleten, amihez szinten tartozik egy hangulatos fürdőszoba.
A két szobát egy tágas nyitott gardrób köti össze.

Az ingatlan műszaki kivitelezése is prémium megoldásokat foglal magában, aminek nem csak a környezettudatos, de az energiatakarékos előnyeit is élvezhetjük, aminek köszönhetően alacsony rezsivel számolhatunk.
Néhány említésre méltó műszaki információ, amelyek az új tulajdonos kényelmét szolgálják: hőszivattyús fűtés - hűtés,
padló és fal fűtés - hűtés, hőszivattyús szellőzés, 3 rétegű fa hatású műanyag nyílászárók, távirányítós elektromos redőnyök, 2 kandalló, riasztó szintenkénti riasztási lehetőséggel, óriási térhatású LED háttér világítás, beépített konyhabútor gépekkel - mosogatógép, rejtett pultból emelkedő páraelszívó, sütő, főzőlap, borhűtő, kerti automata öntözőrendszer, kültéri automata hangulatvilágítás, kombinált finn - infra szauna.

IDE MÁR CSAK BE KELL KÖLTÖZNI!!!

Minden bútorzat és gépészet a vételár részét képzi!

További kérdés esetén várom megtisztelő hívását!

Előre egyeztetett időpontban a hét bármelyik napján megtekinthető!

K.A.
Keczán Andrea

Keczán Andrea
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-70-247- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Újpest
+36 1 797 3933

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien