家庭别墅 出卖 Budapest XIII. 市区 - Jász utca közelében

58 m2面积 1 房间
47 000 000 HUF价格
335865识别码
更多信息

158 m2 地皮

外面是园子 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

电供热 暖气

deplin confort 舒适感

自己的泊车位 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1960 修建年

Nyugat 方向

Megvételre kínálunk a XIII. kerületben, a Jász utca közelében egy 58 nm alapterületű házrészt, amely egy 158 nm-es telken áll. A házrész egy 4 lakásos családi ház 1/4 része, osztatlan közös tulajdon, a használatot ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztási szerződés szabályozza. Az ingatlan teljesen önálló.
Az utca vegyes építési övezetbe tartozik, az ingatlan családi házak, új építésű társasházak és műhely épületek között található.
A házrész az utca felől nyílik, kb. 80 nm-es viacolorral burkolt előkertje van, ami gépkocsi beállásra alkalmas. Az udvaron áll egy 15 nm-es fedett tároló, ami garázzsá alakítható.
Az épületet udvar felöli részéről 20 nm alapterületű, kőlappal burkolt üzlethelyiség nyílik. Az üzlettér könnyedén átalakítható akár egy nappalivá is.
Az üzlethelyiség mögött egy önálló, egy szoba összkomfortos kis lakás került kialakításra. A lakás alapterülete 38 nm, a szoba felett 4nm-es acélvázas galéria található.
A lakást 4 éve teljes körűen igényesen felújították, a falakat kívülről szigetelték. A nyílászárók műanyagok, az ablakokat hőszigetelt üveggel szerelték. A szoba burkolata laminált parketta, a vizes helyiségeké kőlap.
A fűtést helyiségenként szabályozható elektromos padlófűtéssel és 5kW-os inverteres Daikin klímával oldották meg.

Az épület padlástere beépíthető, ahol akár két lakószoba is kialakítható. A tulajdonos az esetleges felújításban segítséget tud nyújtani.

Az ingatlant több módon lehet használni. Megtartható a jelenlegi üzlet-lakás funkció, az üzlethelyiség nappalivá alakítható, és beépíthető a tetőtér is.

A környék infrastrukturális ellátottsága jó. A közelben óvoda, iskola, cukrászda, bevásárlási lehetőségek találhatók.
A 3 metró állomása, a Duna Pláza is 15 perc gyalogút.
A 14-es villamos, 30-as busz megállója 1 perc sétával leérhető.

Hitelre vásárló ügyfeleinknek teljes körű, ingyenes, bank semleges ügyintézéssel állunk rendelkezésére.
Igény esetén irodánk ügyvédje kedvező díjszabással vállalja az adásvételi szerződés elkészítését.
Amennyiben még el kell adnia ingatlanát, kérem, tiszteljen meg bizalmával és kérje, nagy tapasztalattal rendelkező, az aktuális árakkal tisztában lévő irodánk ajánlatát.
Ha velem tekinti meg ezt a remek ingatlant, és meg is vásárolja, vendégem egy kétszemélyes vacsorára a Leroy Cafe Alle étteremben.
MR

请给我回电话

相似的房产

Molnár Rozália

Molnár Rozália

随时给我们打电话

+36-20-329- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Újpest
+36 1 797 3933