Ikerház Eladó Budapest XVIII. kerület - Újpéteritelep

144 m2Alapterület 5 Szoba
127 500 000 FtÁr
335824Azonosító
További adatok

726 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Új Állapot

Ytong Szerkezet

150 m2 Erkély/terasz

Megújuló energia Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2022 Építés éve

Délnyugati Tájolás

A környék:
Az épület kertvárosias környezetben helyezkedik el mégis gyalogos közelségben óvodák , iskolák és sportlétesítmények könnyedén elérhetőek. Bevásárlási lehetőségek széles tárháza is adott. Minden adott egy idilli családi otthon kialakításához.

Az épület:
Az eddigi munkálatokról fotó dokumentáció készült melyeket kérésre a vevők rendelkezésére bocsát a beruházó. Az egységek kialakításánál fontos szempont volt a privát szféra védelme, ezért az alsó szinten a két tároló a felső szinten pedig fürdő és gardrób szobák érintkeznek mely záloga lehet a jószomszédi viszony kialakításának és fenntartásának. Az ingatlanok egymástól és az utcától lekerítve kerülnek átadásra. A garázs nélküli nettó alapterület 125m2 garázzsal 141 + terasz + kert

A lakás:
Az utcafronti egység kellemes előkerttel rendelkezik, tájolását tekintve DK-DNY így garantált a benapozás és alkalmas napelemek telepítésére is. A 16m2-es garázs igény esetén elektromos autó töltésére is alkalmassá tehető. A nappali mellett egy vendég dolgozó szoba kapott helyet melyhez tartozik egy zuhanyzós fürdőszoba. A konyha igény szerint akár egy üveg fallal szeparálható hiszen a gépi szellőztetés mellett ablakkal is rendelkezik. Az emeleten a szülői hálószoba saját fürdővel és gardróbbal lett kiépítve továbbá 2db gyerekszoba és egy hozzájuk tartozó fürdő kapott még helyet.

Főbb műszaki paraméterek:
Az épület BB energetikai besorolású, zöld hitel feltételeinek megfelel.
Korszerű műanyag ablakok kerültek beépítésre elektromos redőny előkészítéssel.
A lakás fűtését , melegvíz ellátását & hűtését korszerű levegő hőszivattyú biztosítja melyhez adott a H tarifás mérő óra (25Ft/kWh a jelenlegi díjszabás)
A hő leadás padló és mennyezet fűtéssel/hűtéssel megoldott + a nappaliban egy fan-coil is beépítésre kerül a gyorsabb fűtés & hűtés érdekében.
A mellékelt fotók a cég előző projektjében készültek, csupán szemléltető jellegűek a belső burkolatok kiválasztásának joga a vevőé, melynek munkadíját ás árát a vételár tartalmazza.
Hideg burkolatok 6000Ft/m2 (segédanyagokat a beruházó biztosítja)
Meleg burkolatok 4500Ft/m2 (segédanyagokat a beruházó biztosítja)
Beltéri ajtók 45.000Ft/db

Tömegközlekedés:
Tömegközlekedéssel kiemelkedően jól megközelíthető:
2 perc sétára 284E/ 184
5 perc sétára 166/ 266E / 84E / 84M
15 perc sétára 54/ 55 / 89E/ 94E/94M /294E / 294M / S21

A beruházó:
2014-től működik több sikeres belvárosi ingatlan fejlesztéssel a háta mögött, nem projekt cég! Az ingatlan átadását a szerződés kötést követő 3 hónapon belül vállalja.
Szvetnyik Renáta

Szvetnyik Renáta

Hívjon bizalommal

+36-20-504-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Újpest
+36 1 797 3933

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok