Családi ház Eladó Tahitótfalu - Béke utca

262 m2Alapterület 5 Szoba
129 000 000 FtÁr
351589Azonosító
További adatok

656 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

70 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2003 Építés éve

Déli Tájolás

Egyedülálló lehetőség a békés Tahitótfalun, a szigeten!

Eladó egy lenyűgöző, nettó 262 négyzetméteres családi ház, amely modern technológiával és impozáns terekkel büszkélkedik. Az ingatlan két szinten helyezkedik el, és egy gyönyörű kert veszi körül, amely ideális helyszínt kínál a nyugodt és szabadidős tevékenységekhez.

Az ingatlanban minden részletre odafigyeltek, minőségi anyagokból, időtállóan lett megépítve. A tágas alapterület lehetővé teszi a család minden tagja számára, hogy megtalálja a maga privát terét, és kényelmesen élvezze a mindennapokat. A földszinten található egy óriási nappali, amely a családi összejövetelek és baráti találkozók ideális helyszíne lehet. Emellett egy tágas konyha is rendelkezésre áll az étkezővel és kamrával együtt, ahol kellemes ebédek és vacsorák készíthetők. Az emeleten pedig kényelmes hálószobák találhatók, és még egy fürdőszoba található.

Az ingatlanhoz tartozik egy nagy terasz is, ahol kényelmesen pihenhetünk vagy barátainkkal találkozhatunk a szabadban. A kertben pedig egy kerti sütőtető található, amely ideális helyszín a grillpartikhoz és családi összejövetelekhez.

Az infrastruktúra szempontjából Tahitótfalu ideális helyen található. A környék jó közlekedéssel rendelkezik, így könnyen elérhetőek a város fontos helyszínei. Emellett a település békés és nyugodt hangulata a szigeten különleges életérzést biztosít.

Ne hagyja ki ezt az ajánlatot, amely nem mindenki számára elérhető! Az ingatlan irányáron van hirdetve, tehát most lehetősége van elérni az álmai otthonát.

További információkért és megtekintésért vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Csak referenssel megtekinthető, előre egyeztetett időpontban, melyet rugalmasan tudunk egyeztetni.
SID
Szvetnyik Renáta

Szvetnyik Renáta

Hívjon bizalommal

+36-20-504-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Újpest
+36 1 797 3933

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok