Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest V. kerület - Bajcsy-Zsilinszky út

108 m2Alapterület 3 + 1 Szoba
196 000 000 FtÁr
360547Azonosító
További adatok

Udvari Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Elektromos Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 4

Legfelső emelet

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1910 Építés éve

Közös költség 26 300 Ft

Nyugati Tájolás

*****Belvárosi elegancia, maximális kényelem, polgári életérzés, frekventált elhelyezkedés igényesen kialakított, minőségi KÉT LAKÁS!*****

A Budapest, V. ker. Bajcsy-Zsilinszky úton, század elei eklektikus stílusban épült műemléki védettségű, liftes társasház negyedik emeletén, teljes körűen felújított, igényesen kialakított jogilag (használati megosztás) és műszakilag is teljes mértékben kettéválasztott, külön bejáratokkal rendelkező két ingatlan eladó!
A két ingatlan egyedi lehetőséget biztosít akár arra is, hogy azok új tulajdonosa az egyik lakásban éljen és a másikban közeli hozzátartozója (gyermek, szülő) lakjon. De ezáltal annak a lehetősége is biztosítható, hogy az egyiket kiadja, ezáltal biztosítva egy stabil, kiszámítható bevételt.
Amennyiben befektetésben gondolkodik, megtalálta a tökéletes ingatlan (- okat), amely könnyen kiadható és magas megtérülést biztosít.

Nagylakás
A 75 m2-es két szobás polgári lakás helykihasználása optimális, elosztása tökéletes, mely tágas terekkel rendelkezik, valamint gyönyörű városi kilátással az Operaház irányába. Az ingatlan műszakilag és esztétikailag is teljes körűen felújított, gépesített konyhával, külön WC-vel és fürdőszobával rendelkezik.
A tágas 12 m2-es előszobából nyílik egy vendég WC, valamint egy háztartási helyiség. A gyönyörűen felújított dupla szárnyú üvegajtón keresztül jutunk az amerikai-konyhás, étkezős 30 m2-es nappaliba. A nappaliból nyílik a tágas 16 m2-es hálószoba, melyhez tartozik egy gardrób szoba, melyből nyílik a kényelmes több funkciós privát fürdőszoba.
Az impozáns, minden igényt kielégítő, igényesen berendezett lakás teljes-körűen újjáépítésre került. A felújítás során az összes nyílászáró külalakra az eredetivel megegyező, a műemléki környezetbe és városképbe illő hő-és hangszigetelt dupla thermoplán üvegezésű fa nyílászárókra lettek kicserélve. A lakás stílusához tervezett klasszikus stílusú minőségi belső nyílászárók is teljeskörűen felújításra kerültek. A lakás komplett elektromos hálózata új elektromos kábelezéssel, kapcsolókkal, dugaljakkal, biztosítékokkal és design LED világítással kerültek kialakításra. Az ingatlan fűtését cirkó-fűtés biztosítja, amihez csatlakozó komplett gépészeti csövezés is kicserélésre került. Az ingatlan igényes padlóburkolattal, dupla vizesblokkal, teljesen gépesített, minőségi Bosch konyhai gépekkel felszerelt (hűtőszekrény, fagyasztó, sütő, kerámia főzőlap, páraelszívó, mosogatógép) egyedi Egger burkolattal ellátott amerikai konyhával és az egész lakást ellátó WIFI-s hűtő-fűtő klíma egységgel került kialakításra.
Az ingatlan fenntartási költségei kedvezőek köszönhetően a külön mérőórával mért áram, víz- és gázfogyasztásnak.
A közös költség 18.280,- Ft/hó.

Kislakás
A 33,3 m2-es két szobás lakás méret- és helykihasználása optimális egyedülálló vagy fiatal párok részére. Az ingatlan műszakilag és esztétikailag is teljes körűen felújított, gépesített konyhával, fürdőszobával és külön hálószobával rendelkezik.
A belső udvarról nyíló külön bejárat a tágas 18 m2-es nappaliba nyílik, mellyel szemközt került kialakításra az új fürdőszoba. A nappaliból a hálószoba irányába haladva található a gépesített amerikai-konyha, melyből nyílik az ablakokkal rendelkező hálószoba.
A minden igényt kielégítő, igényesen berendezett lakás teljes-körűen újjáépítésre került. A kialakítás során az összes nyílászáró külalakra az eredetivel megegyező, a műemléki környezetbe és városképbe illő hő-és hangszigetelt dupla thermoplán üvegezésű fa nyílászárókra lettek kicserélve. A belső fa nyílászárók újonnan kerültek kialakításra. A lakás komplett elektromos hálózata új elektromos kábelezéssel, kapcsolókkal, dugaljakkal, biztosítékokkal, design és rejtett LED világítással kerültek kialakításra. A fűtésről hatékony elektromos radiátorok gondoskodnak. A használati meleg víz ellátást külön elektromos bojler biztosítja. Az ingatlan igényes padlóburkolattal, vizesblokkal, gépesített, minőségi konyhai gépekkel felszerelt (hűtőszekrény, fagyasztó, kerámia főzőlap, páraelszívó, mosogatógép) amerikai konyhával és az egész lakást ellátó WIFI-s hűtő-fűtő klíma egységgel került kialakításra.
Az ingatlan fenntartási költségei kedvezőek köszönhetően a külön mérőórával mért áram- és vízfogyasztásnak.
A közös költség 8.110,- Ft/hó.

Mindkét lakás teljes berendezéssel és bútorzattal rendelkezik!

A környék
A műemléki épület közvetlenül a teljeskörűen megújult Arany János utcai metró megálló és az igényes tájépítészeti eszközökkel parkosított Podmaniczky Frigyes tér mellett helyezkedik el, városképileg kiemelt övezetben. Az ingatlan közvetlen környezetében az infrastruktúra páratlan, annak központi elhelyezkedése miatt, mely rendkívül vonzóvá teszi mind a helyi lakosok, mind pedig a külföldiek számára!
A Bazilika és a Szabadság tér 2-2 perc sétányira, míg a pezsgő életű belváros, parkokkal, üzleti és gasztronómiai élettel 5-6 perc járásnyira található.
Az üzleti negyed közelsége, az üzletemberek számára is kiemelten vonzóvá teszi az ingatlant.
A társasház
A lakás egy rendben tartott, pénzügyileg is rendezett, század eleji ház negyedik emeletén található. Az épületben élő gondnok segíti az ott élők életét.
A gáz, az áram és a vízfogyasztás egyedi mérés alapján kerül kifizetésre külön lakásonként. Itt valóban minden készen áll arra, hogy egy új, a teljeskörű felújítást érékelő, igényes lakó az álmaiban szereplő otthonára leljen a belvárosban.
Mindkét ingatlan TEHERMENTES és AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ!


TEHERMENTES, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ!

Hitelre vásárló ügyfeleinknek teljeskörű, ingyenes, bank semleges ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Irodánk ügyvédje pedig kedvező díjszabással vállalja az adásvételi szerződés elkészítését.
Amennyiben még el kell adnia ingatlanát, kérem, tiszteljen meg bizalmával és kérje, nagy tapasztalattal rendelkező, az aktuális árakkal tisztában lévő, irodánk ajánlatát.

G.J.
Gombár János

Gombár János

Hívjon bizalommal

+36-30-338-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Újpest
+36 1 797 3933

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok