Ipari terület Eladó Budapest IV. kerület - Irányi Dániel utca közelében

Eladó Budapest IV. kerület Ipari terület
788 m2Alapterület 0 Szoba
189 000 000 FtÁr
320583Azonosító
További adatok

910 m2 Telek

Utcai Kilátás

Tégla Szerkezet

Megvételre kínálok egy IV. kerületi, Irányi Dániel utca közelében lévő Ipari Ingatlant Újpest egy csendes utcájában!

Megközelíthetősége és a környéken a parkolás kitűnő.

A 788 m2 alapterületű, 3 emeletes, 4 szintes, 1950-es években épült liftes épület egy 910 m2-es telken helyezkedik el.

Az udvarról közvetlenül a földszinti műhelyekbe lépünk és innen közelíthető meg a többszintes épületrész központi lépcsőháza, valamint a 700 kg teherbírású teherlift is.A hátsó udvar egy 40m²-t lefedő polikarbonát tetőt kapott.

Az épület többször is átesett kisebb felújításokon, 2005-ben a tető héjazat teljes cseréje történt meg, a nyílászárók is cserélve lettek műanyagra. Folyamatosan karbantartott, jelenlegi állapota jó.

A tégla falazatú/vasbeton vázszerkezetű főépület 4 szintes: földszint + 2 emelet + tetőtér található benne, szintenként 140 m² alapterülettel és 3 m-t meghaladó belmagassággal. Födém teherbírás üzemi használatra méretezett. Szintenként férfi/női mosdók, valamint teherlift használata érhető el. A tetőtérben irodák kerültek kialakításra.

Minden közmű külön mérőórával ellátott, az épület elektromos hálózata 3x125 Amper teljesítménnyel rendelkezik, a fűtése gázkazánokról, a meleg víz ellátása vegyesen, gáz- és villanybojlerrel történik. Fenntartási költsége az összes alapterületet figyelembe véve igen kedvező.

A főépület többszintű kialakítása lehetővé teszi, hogy szintenként szeparálható, 140 m² alapterületű bérbe adható területekre lehessen osztani. Az emeleti szintek világosak, az áram külön mérése megvalósítható, a fűtés központi lehet. Befektetők figyelmébe ajánljuk, hogy az ingatlanon a földszinti utcafronti területet is bevonva akár 5 db bérbe adható ingatlan alakítható ki.

Rendeltetését tekintve kiválóan alkalmas könnyűipari gyártó, autójavító műhely, raktározási, oktatási, munkásszálló és irodai funkciókra.

Tömegközlekedéssel (buszmegálló 150 m-re) és gépjárművel is könnyen elérhető, parkolás az ingatlan előtt és a környező utcákban díjmentes. Az udvaron 5-6 gépkocsi részére biztosított a parkolás.

Hétköznapokon rugalmasan megtekinthető.

Irányára: 189M ft + Áfa

További kérdés esetén keressen bizalommal!

K.A.

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Keczán Andrea

Keczán Andrea

Hívjon bizalommal

+36-70-247-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Újpest
+36 1 797 3933