Ikerház Eladó Budapest II. kerület - Széphalom Bevásárlóközponthoz közel

75 m2Alapterület 3 Szoba
95 000 000 FtÁr
334413Azonosító
További adatok

846 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Felújítandó Állapot

Tégla Szerkezet

20 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1972 Építés éve

Eladásra kínálok egy kivételes lehetőséget Budapest II./A kerületében, a Széphalom Bevásárlóközpont közelében. Ez a felújítandó ikerházfél egy 1972-ben épült, tégla falazatú ingatlan, mely 846 m2-es telekrészen helyezkedik el.

Az ingatlan fűtését hatékony gázcirkó gondoskodik, de további lehetőség van vegyes tüzelésű kazán üzemeltetésére is. A meleg vizet villanybojler biztosítja. Az ingatlan összközműves és 3 fázisú villanyhálózattal van ellátva. A telek kerítéssel el van választva a szomszédtól, és az épület légréssel épült, így lehetőség van bontani és átépíteni az ingatlant igény szerint.

Az ikerházhoz tartozik egy kb. 40 m2-es garázs, ami félig a földbe van süllyesztve, így kényelmes parkolási lehetőséget nyújt a gépkocsiknak. Az épület jelenleg felújítandó állapotban van és nem lakott.

Az ikerház bejárata egy kb. 15 nm-es teraszról történik, amely ideális helyszín a szabadidő kellemes eltöltéséhez.

Az ingatlan ára 95 millió forint, ami figyelembe véve az ingatlan adottságait és a terület adottságait, kedvező lehetőség azoknak, akik szívesen alakítanák ki saját elképzeléseiknek megfelelő otthont egy jó elhelyezkedésű környéken.

A környék infrastruktúrája kiváló, a Széphalom Bevásárlóközpontban megtalálhatóak különböző üzletek, bank, posta, fodrászat és szépségszalon. Az iskolák és óvodák is könnyen elérhetőek autóval vagy gyalogosan. A közlekedés is kényelmes, buszokkal könnyen elérhető Hűvösvölgy megálló.

Az ingatlan cégünkk ingyenes hitel tanácsadást és CSOK ügyintézést is kínál, így további segítséget nyújtanak az érdeklődőknek.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, várom hívását és a személyes találkozót, ahol részletes információkat nyújthatok az ingatlanról.
SzT
Szvetnyik Renáta

Szvetnyik Renáta

Hívjon bizalommal

+36-20-504-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Újpest
+36 1 797 3933

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek