Townhouse For sale Vác - Csendesrét lakókert

For sale Vác Townhouse
82 m2Space 1 + 3 Rooms
62 490 000 HUFPrice
325197ID number
Other data

110 m2 Building lot

Garden view View

Novel Condition

Brick Structure

12 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Full comfort Comfort

Self-parking Parking

Good Public transport

American kitchen

Exist Access to the garden

2018 Year of construction

South Orientation

Azonnal költözhető,akár bútorozottan is!

Vácon, átmenő forgalomtól mentes, családias környezetben eladó egy 2018-ban épült 3 lakásos sorház 1. lakása.

A lakás nettó 82 nm alapterületű, belső kétszintes, melynek az alsó szintjén található a konyha kamrával, nappali+étkező, gardrób, wc; az emeleten pedig 3 hálószoba, fürdőszoba+wc.

A helyiségek méretei

Földszint:
Konyha: 6,23 nm
Kamra: 0.99 nm
Étkező: 11,24 nm
Nappali: 18,42 nm
Közlekedő: 5,02 nm
Gardrób: 1,23 nm
Wc: 1,7 nm

Emelet:
Szoba: 7,74 nm
Szoba: 8,53 nm
Szoba: 10,3 nm
Fürdőszoba + wc: 5,05 nm
Közlekedő: 2,6 nm
Az összes nyílászárón redőny és szúnyogháló van!

Az egyik emeleti szobából lehet felmenni a padlásra,ami be lett deszkázva,így itt egy tágas tárolási lehetőség lett kialakítva.

A nappaliból kilépve egy nagy méretű, kényelmes, körbekerített teraszra érkezünk, mely járólapozva van, így nagyon otthonos, könnyen tisztántartható. A kerítés tavasztól-őszig virágpompában úszik! Mivel késő du-ig árnyékos/félárnyékos ez a rész, így a legnagyobb forróságban is kellemes hőmérséklet van.

A teraszról pedig kiérkezünk a saját használatú kertbe, mely első része kavicsozva lett, itt helyezkedik el a saját kocsibeálló, itt kaptak helyet a csodálatos növények is, melyek évről-évre gyönyörű látványt nyújtanak. Itt lett kialakítva egy kis tűzrakó hely is, ahol bográcsozásra, sütögetésre van lehetőség! A lakások bejáratához vezető utat és a saját használatú kertet egy tárolóval kombinált kerítéssel oldották meg, mely méretarányos, és nagyon praktikus, küllemében tökéletesen illeszkedik a kert hangulatához.

A kert másik részére gondozásmentes műfű lett letéve. Itt ha kisgyermekek vannak, akkor számukra egy igazi kis játékbirodalmat lehet varázsolni, ha pedig felnőnek akkor medencével, nyugággyal, hintaággyal a pihenés/feltöltődés helye lehet a lakók számára. Tájolását tekintve gyönyörű napsütéses, így akár a hűvösebb, hidegebb napokon is jó érzés kint lenni.

A lakópark az M2-es autópálya mellett helyezkedik el, így autóval 20 perc alatt lehet beérni Budapestre. A lakópark előtt van a buszmegálló, amivel pár párc alatt be lehet érni a vonatállomásra, illetve a központba.

V.A.

Call me back

Similar properties

Varga Andrea

Varga Andrea
Advertiser

Call me with confidence

+36-20-939-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Újpest
+36 1 797 3933