Einfamilienhaus Verkauf Budapest II. bezirk - Kárpát utca közelében

340 m2Wohnfläche 5 Zimmer
589 990 000 HUFKaufpreis
333033ID nummer
Weitere Informationen

750 m2 Grundstück

Panorama Ansicht

Erneuert Zustand

Tégla Struktur

108 m2 Balkon/terrasse

Sonstige Heizung

Luxus Komfort

Eigene Garage Parkplatz

Gut Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

2001 Baujahr

Osten Orientierung

II. kerületben, Máriaremetén, páratlan adottságú, minden tekintetben exkluzív és minden igényt kielégítő LUXUS VILLA eladó, közvetlenül a természetvédelmi erdő szomszédságában, csendes, intim, idillikus környezetben, örök panorámával a környező hegyekre.

A villa tágas, elegáns terei, különleges belsőépítészeti megoldásai, az impozáns viktoriánus márvány kandalló, a csúcs minőségben berendezett fürdő helyiségek, valamint a 6 személyes hidromasszázs medencével és finn szaunával is felszerelt wellness rész, továbbá a 3 autó számára is kényelmes garázs, mind az itt élők kényelmét szolgálja.

Az ingatlan néhány éve teljes körű külső és belső esztétikai átalakításon esett át, ötvözve az Art Deco stílust a letisztult forma jegyekkel. Kifinomult eklektika jellemzi.

A felső szinten jól elkülönülnek a pihenést, kikapcsolódást szolgáló hálószobák és a kényelmesen berendezett fürdőszobák.
Minden szobából szemet gyönyörködtető, elvehetetlen PANORÁMA tárul elénk.

A középső szinten található az óriási amerikai konyhás étkező és a nappali, egy kamra, mosókonyha illetve egy mosdó.
Innen közvetlen kertkapcsolat nyílik az automata öntözőrendszerrel ellátott, botanikai különlegességekkel bővelkedő, gyönyörűen gondozott kertbe. Itt egy hangulatos-fedett grillező és pihenő sarok is található.

Az alsó, bejárati szinten vannak a villa további kényelmi helyiségei.
A wellness rész finn szaunával és egy eredeti amerikai 6 személyes Jacuzzi medencével, továbbá egy elvonulásra is tökéletes vendég/dolgozó szoba, egy kazán/tároló helyiség és 3 autó befogadására is alkalmas hatalmas garázs.

Az ingatlan egy csendes zsákutcában található, rendkívül intim, biztonságos környezetben fekszik, de a profi kamera rendszer is teljes nyugalmat biztosít.

A villa mindezek mellett csak pár perc távolságra van autóval a bevásárlási és kikapcsolódási lehetőségektől, valamint iskoláktól (Francia, Amerikai, SEK), óvodáktól és néhány perc séta távolságra a tömegközlekedéstől.

További kérdés esetén várom megtisztelő hívását!

K.A.

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien

Keczán Andrea

Keczán Andrea
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-70-247- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Újpest
+36 1 797 3933