Частный дом Продается Gárdony - Agárdi iskola közelében

96 m2Площадь 3 Комната
71 900 000 HUFЦена
367593Идентификация
Прочие данные

703 m2 Yчасток

С видом на сад вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

19 m2 балкон/терраса

Газ (циркуляционный) отопление

plným komfortom Kомфортность

Частный гараж парковка

Dobrý Общественный транспорт

Американская кухня

Есть Есть сад

1970 Год строительства

Délnyugat Расположение

Agárdon, kiváló elhelyezkedésű, 703 m2 nagyságú telken önálló, tégla falazatú, nettó 87,78m2 lakóterű családi ház eladó. Kiváló közlekedési (az agárdi vasútállomás 10 perc séta), és bevásárlási lehetőségek a közelben ( a Lidl szintén 10 perc gyalogtávra). Az agárdi általános iskola és gimnázium 3 perc távolságra helyezkedik el, és a tópart is rövid sétával elérhető.

A tégla falazatú ház 2008-ban teljes átépítésen esett át. Az átépítés során betonkoszorút, új fafödémet és komplett új tetőszerkezetet kapott, cserépfedéssel. Tágas nappalival ( mely kémény kiépítéssel rendelkezik, tehát kandalló vagy cserépkályha is építhető), amerikai konyhával és egy hatalmas, nagyon világos hálószobával, egy dolgozószobával, valamint sarokkáddal és zuhanyzóval rendelkező fürdőszobával és egy külön WC-vel rendelkezik az ingatlan.

Tartozik a házhoz egy automata kapuval rendelkező szerelőaknás garázs is. A garázsból közvetlen bejutás lehetséges a lakótérbe.
3x16A teljesítményű a villamos hálózat, a fűtést és a melegvizet korszerű kondenzációs Immergas típusú gázkazán szolgáltatja, radiátoros hőleadással minden helyiségben.

A házból kilépve egy kellemes méretű 19 m2 nagyságú teraszra érkezünk, ahonnan gyönyörködhetünk az intim, rendezett, hangulatos kertünkben ami számos értékes növénnyel, és egy kúttal is rendelkezik, ami öntözésre is használható.

Irányár: 71,9M Ft
Keczán Andrea

Keczán Andrea

Звоните нам с доверием

+36-70-247- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Újpest
+36 1 797 3933

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость