Családi ház Eladó Budapest XVI. kerület - Hársfa utca közelében

280 m2Alapterület 6 Szoba
185 000 000 FtÁr
354681Azonosító
További adatok

1083 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

15 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1970 Építés éve

**KÉSZÜLJÖN FEL, MERT ITT A PIAC LEGFORRÓBB AJÁNLATA!**

**Csak egy hétig érvényes, elképesztő akció!**

Képzelje el, hogy belép az új otthonába, ahol minden egyes szoba a boldogság és kényelem szigete. Egy olyan hely, ahol minden nap a családja körében élvezheti az életet. Most itt a lehetőség, hogy mindez az Öné legyen!

**Eredeti ár:** **199 millió forint**
**Akciós ár:** **185 millió forint** - *További alku nélkül!*

Ne maradjon le Ön sem, ragadja meg ezt a ritka lehetőséget, hogy a piac legvonzóbb árán szerezze meg álmai otthonát.

**Siessen, mert az ajánlat a készlet erejéig érvényes!** ***

XVI. kerületben-Rákosszentmihályon, a Hársfa utca közelében megvételre kínálok egy TÖBB GENERÁCIÓS, KITŰNŐ ÁLLAPOTÚ, REZSIVÉDETT, 280 m2-es CSALÁDI HÁZAT ***


Az 1970-ben épült ( azóta felújított ) ingatlan egy 1.083 m2-es, teljesen körbe kerített, hatalmas fákkal és növényzettel tarkított telken helyezkedik el.

Az udvar hátsó részén egy kis tavacskában is gyönyörködhetünk és fúrt kút is megtalálható.
A gyerekek nagy örömére egy játszótér is kialakításra került, kisházzal, csúszdával, mászókával és mindez a zöldellő fák és borkor között.
Itt található még egy fedett-fából készült pergola is, ami a kinti sütögetéseknek és baráti összejöveteleknek tökéletes helyszínt biztosít.
És nem utolsó sorban egy -jelenleg használaton kívüli- fűthető medence is kialakításra került, ami a nyár meleg napjait igazán elviselhetővé teszi.

A 3 szintes ház részben alá pincézett ( cca.30 m2 ).
A földszinten az előtérből egy tágas étkezőbe jutunk, innen nyílik a konyha ( eredeti fa bútorzattal ) illetve a hatalmas és fényes nappali.
A számos nagy méretű ablaknak köszönhetően a ház egész nap benapozott és világos. Az előtérből nyíló folyosón keresztül eljutunk egy hálószobához, fürdőszobához illetve a külön álló wc-hez.

A beépített tetőtérbe egy szőnyeggel borított, kitűnő állapotú, fa lépcsőn jutunk fel.
Itt kialakításra kertült 3 szoba, egy fürdőszoba és egy wc.
Az egyik hálószobához egy 16 m2-es terasz is tartozik.

Az ingatlan risztóval védett, a nyílászárók részben fa illetve műanyagok. A ház elején 5cm-es, az oldalán 7cm-es szigetelés található. A kitűnő állapotú tető zsindely borítású. A fűtésről gázkazán gondoskodik, melyet kiegészíthet az összes szobában megtalálható hűtő-fűtő klíma.

Gépkocsival egy elektromos kapun keresztük jutunk be az udvarra, ahol még legalább 5 autó is kényelmesen parkolhat, hiszen az udvar nagy része viacolorral burkolt. A ház hátsó részében egy 30 m2-es, zárt garázs is található.

A telek hátsó részében egy teljesen külön álló, összkomfortos, tégla építésű "kisház" is megtalálható. Itt egy szoba, konyha és fürdőszoba került kialakításra.

A 280 m2 a családi ház ( pinceszint, garázs, beépített tetőtér, terasz ) és a külön álló kisház hasznos alapterületét jelenti.

Amennyiben egy igazán impozáns és különleges ingatlanra vágyik, esetleg több, akár 3 generáció is összeköltözésben gondolkozik, akkor nem kell tovább keresnie- ez az Ön ÚJ OTTHONA!

Per,-teher és igénymentes!

Előre egyeztetett időpontban a hét bármelyik napján rugalmasan megtekinthető.

További kérdés esetén várom megtisztelő hívását.

K.A.

---------------------------------------------------------------------------------------------

*** XVI. In the Rákosszentmihály district, near Hársfa utca, I am offering for sale a MULTI-GENERATION FAMILY HOUSE IN EXCELLENT CONDITION, REGULATION PROTECTED, 280 m2 ***

The property, built in 1970 (since then renovated), is located on a 1,083 m2, fully fenced plot dotted with huge trees and vegetation.

In the back of the yard, you can enjoy a small pond and a drilled well.
To the delight of the children, a playground was also created, with a small house, a slide, a climbing frame and all this among the green trees and vines.
There is also a covered wooden pergola, which provides the perfect place for outdoor barbecues and gatherings of friends.
And last but not least, a heated swimming pool - currently unused - was also built, which makes the hot days of summer really bearable.

The 3-story house has a partial basement (approx. 30 m2).
On the ground floor, you can access a spacious dining room from the foyer, from here you can see the kitchen (with original wooden furniture) and the huge and bright living room.
Thanks to the many large windows, the house is sunny and bright all day long. Through the corridor opening from the hall, we reach a bedroom, a bathroom and a separate toilet.

We reach the built-in attic via a carpeted, wooden staircase in excellent condition.
3 rooms, a bathroom and a toilet were designed here.
One of the bedrooms also has a 16 m2 terrace.

The property is protected by a shutter, the doors and windows are partly made of wood or plastic. There is 5 cm insulation at the front of the house and 7 cm at the sides. The roof, which is in excellent condition, is covered with shingles. The heating is provided by a gas boiler, which can be supplemented by the cooling and heating air conditioning found in all rooms.

By car, we cross an electric gate to enter the yard, where at least 5 cars can park comfortably, since most of the yard is paved with viacolor. There is also a 30 m2 closed garage in the back of the house.

In the back part of the lot, there is also a completely separate, all-comfortable, brick-built "small house". A room, kitchen and bathroom were created here.

280 m2 represents the useful floor area of ​​the family house (basement, garage, built-in attic, terrace) and the detached cottage.

If you want a really impressive and special property, or if several, even 3 generations are thinking of moving in together, then look no further - this is your NEW HOME!

Law, burden and claim-free!

It can be viewed flexibly on any day of the week by appointment.

I look forward to hearing from you if you have any further questions.

K.A.
Keczán Andrea

Keczán Andrea

Hívjon bizalommal

+36-70-247-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Újpest
+36 1 797 3933

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok