Családi ház Eladó Budapest II. kerület - Örökpanorámás családi ház

Eladó Budapest II. kerület Családi ház
164 m2Alapterület 4 Szoba
119 400 000 FtÁr
Loading... Loading
326243Azonosító
További adatok

600 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Építés alatt Állapot

Tégla Szerkezet

65 m2 Erkély/terasz

Megújuló energia Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2021 Építés éve

Remetekertváros gyönyörű fekvésű, hegyvidéki környezetében, csendes mellékutcában eladó egy új építésű, exkluzív kivitelezésű, nagyméretű nyílászárókkal megnyitott, amerikai konyhás nappali + 4 szoba + 3 fürdőszobás, prémiumkategóriás ház, SZERKEZETKÉSZ ÁLLAPOTBAN, összesen 65 négyzetméternyi terasszal. Az Ybl-díjas építész tervei alapján épülő ház belső kialakításánál alapvető szempont volt a funkcionalitás, tágas, élhető terek létrehozása valamint, hogy az épület minden szintjéről maradéktalanul élvezhető legyen a Budai hegyekre, illetve Budapestre nyíló gyönyörű, déli tájolású ÖRÖKPANORÁMA.

Fontosabb műszaki tartalom:
- 164 m2 hasznos belső alapterület + 15m2 földszinti + 30m2 emeleti FEDETT TERASZ + 20 m2 tetőterasz.
- Az utcafronton támfalgarázs kialakításával plusz hasznos területeket lehet megvalósítani.
- Szerkezetkész állapot: alapozás, falak, födémek, vízszigetelések, szivárgók és a durva tereprendezés készülnek el, a födém vasbeton szerkezetébe beépített alap gépészeti vezetékezéssel (hőszivattyú, mennyezethűtés és fűtés, hővisszanyerős légtechnikai rendszer, szén és pollen szűrés előkészítéssel) és elektromos védőcsövezéssel.
- A homlokzati anyagok, színek, egyéb befejező munkák a vevő elképzelései szerint alakíthatóak, ahogy a teljes belső kialakítás is (AA energetikai besorolás elérhető).
- A kivitelezést 20 éves referenciával rendelkező generálkivitelező végzi. Igény esetén a befejező munkákat külön szerződés szerint vállalja. Hasonló épületek egyeztetéssel megtekinthetők.

Buszmegálló cca. 6 perc, uszoda 15 perc sétára, a közelben pedig több bevásárlási, sportolási és kirándulási lehetőség várja a ház új tulajdonosait! A környéken számos nemzetközileg is elismert iskola található, úgymint a Gustave Eiffel Francia Általános Iskola és Gimnázium, a Gyermekek Háza, Waldorf Iskola az utca végén, az American International School pedig Nagykovácsiban.

A KIVITELEZÉSI MUNKÁLATOK MEGKEZDŐDTEK, TERVEZETT SZERKEZETKÉSZ ÁTADÁS: 2021. NOVEMBER. Kösse le most fix áron, ne várja meg, hogy az általános építőipari áremelkedés hatásai miatt a jelenlegi, rendkívül kedvező árképzés módosuljon.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Albert Bernadett

Albert Bernadett

Hívjon bizalommal

+36-30-544-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Újpest
+36 1 797 3933