Townhouse For sale Dunakeszi - Kertváros

120 m2Space 4 Rooms
129 000 000 HUFPrice
363967ID number
Other data

291 m2 Building lot

Garden view View

Novel Condition

Brick Structure

3 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Full comfort Comfort

Own garage Parking

Excellent Public transport

American kitchen

Exist Access to the garden

1968 Year of construction

West Orientation

Eladó újszerűvé varázsolt, minden igénynek megfelelő csendes sorház a pesti agglomeráció legkényelmesebben megközelíthető városában, Dunakeszin.

Az ingatlantól rövid sétával elérhető akár a gyönyörű Duna parti sétány, de az üzletek , vasút és távolsági/helyi buszjáratok is, iskola...

A sorház 1968-ban épült és 2017-ben teljes körűen lett felújítva, tele kreatív megoldásokkal a garázstól a tetőtérig, mindez magas műszaki tartalommal kivitelezve.
Telekterület: 291 nm.
Lakótér 120 nm. Teraszok 20 és 10 nm.
Garázs és tároló: 50 nm

Elosztása:
Földszinten egylégtérben van a beépített, minden igénynek megfelelő konyha, nappalival és étkező/munka sarokkal. Továbbá egy fürdőszoba, közlekedő és egy kisebb tároló.
A nappali teraszkapcsolatos. A terasz 20 nm-es, az utca és szomszédok felé egyaránt szeparált, a ház mögötti gyepes területre néz.

Emeleten két hálószoba és egy fürdőszoba található, valamint egy terasz árnyékolóval felszerelve.

A tetőtérben egyetlen nagyobb szoba található, melyet jelenleg egy szekrényes térelválasztóval két részre, egy háló- és egy munkaszobává alakítottak.

Parkolás + tárolás: egy 50 nm-es, két helyiséges, szendvics falazatú, könnyűszerkezetes garázs + tároló. Ezenkívül kövezett kocsibeálló az előkertben.

Fűtés: gáz-kombicirkó kazán, földszinten padló, emeleten radiátoros fűtéssel. Nyílászárók: 3 rétegű thermo ablakok. Az ingatlan tetőtérrel együtminden oldalról szigetelta, a földszint belülről is kapott plusz szigetelést.
Rezsi (gáz és áram) lakott állapotban havonta max. 30 ezer Ft.


További részletekkel kapcsolatban várom megtisztelő érdeklődését.

Amennyiben hitelre van szüksége a vásárláshoz, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást a legalacsonyabb kamatokkal és egyedi kedvezmény lehetőségekkel. Kérje Hitelcentrumunk ingyenes tájékoztatását!
Molnár Rozália

Molnár Rozália
Advertiser

Call me with confidence

+36-20-329-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Újpest
+36 1 797 3933

Send a message

Call me back

Similar properties